Poštnina od 400€ BREZPLAČNA – Dostava v 5 delovnih dneh – Menjava blaga do 14 dni od dostave

Natural Bibi

100% Natural kašmir | Število slojev: 8

Tabela velikosti

Na zalogi Dostopne barve

464.90 €
natural terra Do 5 dni

Do 5 dni
464.90 €

Podrobnosti izdelka

Različica puloverja BILAL iz kolekcije »Natural kašmir«.

Ta pulover je zasnovan v naravnih odtenkih kozje dlake.

Preja, ki je bila uporabljena za izdelavo puloverja, med samim procesom izdelave in tudi kasneje ni bila barvana. Ravno zato je blizu uradni oznaki organsko. Te kolekcije za zdaj še ni mogoče označiti za organsko, saj so nomadski vzreditelji težko izsledljivi in se gibljejo na ogromnem naravnem območju v velikosti Francije, Nemčije in Italije skupaj. Zato točnega porekla materiala ni mogoče izslediti, čeprav je preja nedvomno organska. Naš cilj je, da bi vam kmalu lahko ponudili uradno certificirano organsko kolekcijo.Material
100% Natural kašmir

Število slojev
8

Nega za kašmir
       
Kako pravilno skrbeti za izdelke iz kašmirja?

Imate vprašanje o izdelku?

Dostava in reklamacije

Način dobave

Po sprejetju naročila naše stranke kontaktiramo in pošljemo predviden rok dobave - večinoma je to par delovnih dni. Če naročen izdelek ni v skladišču, ga moramo naročiti za izdelavo. V takem primeru lahko računate na dobavni čas 3-5 tednov.

Naročila pošiljamo po DPD/pošti (1. razred) iz našega skladišča na Slovaškem. Poštnina znaša 5 eurov. Pri naročilo nad 400 EUR ne plačate poštnine.

Način plačila

Naročilo lahko plačate s plačilno kartico in bančnim nakazilo. Po dokončanju naročila lahko plačolo pravite preko spleta. Pri plačilu z bančnim nakazilom uporabite spodaj navedene podatke: 

 

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Banka: Slovenská sporiteľňa a.s., Nitra

Kot variabilni simbol navedite številko naročila.

Naročilo nad 400€
Brezplačna dostava

Poštnina – plačilo s kartico
5 EUR

Način dostave

 

Imate vprašanje o izdelku?

Tabela velikosti

Dolžina hrbtaDolžina rokavovŠirina prsnega koša
XS 67 cm 59 cm 49 cm
S 68 cm 60 cm 51 cm
M 69 cm 61 cm 51.5 cm
L 70 cm 61 cm 56 cm
XL 72 cm 62 cm 59 cm
2XL 74 cm 63 cm 62 cm
3XL 75 cm 64 cm 65 cm
4XL 76 cm 66 cm 66 cm

Oznaka
EU


O nas in naše poslanstvo

Kašmir je ljubezen na prvi dotik. Ob njem boste začutili delikatno nežnost, izjemno mehkobo in toploto – hitro boste ugotovili, da v rokah držite nekaj izjemnega.

Smo majhno družinsko podjetje, ki je leta 2011 začela dobavljati oblačila iz kašmirja iz Nepala. Kakovost in izjemnost naših izdelkov so razlogi, zaradi katerih naše izdelke naročajo tudi kupci iz drugih koncev sveta. Naš asortiment je proizveden ročno iz kašmirskih vlaken, katerih debelina srednje vrednosti je v povprečju nižja kot 0,0155 mm.

Oblačilo iz kašmirja ni ravno najbolj cenovno ugodno, predvsem zaradi ročne izdelave iz najkakovostnejših vlaken. Pulover iz kašmirja je nedvomno dolgoročna naložba. Ob pravilni negi bo tudi po več letih videti kot nov, ne bo zbledel in ne razvlekel. Ni izključeno, da ga bo po vas nosila tudi naslednja generacija.