Poštnina od 400€ BREZPLAČNA – Dostava v 5 delovnih dneh – Menjava blaga do 14 dni od dostave

Nakupovalna košarica
0 | 0.00 €
Košarica je prazna
Najprej dodajte izdelke
  • Luksuzni izdelek iz kvalitetnega 100% kašmirja
  • Pišite nam!info@kasmir.si
  • Imate vprašanja?+ 421 918 471 148 ?

Trgovina na debelo

Ste lastnik butika ali pa maloprodajne trgovine v kateri bi radi prodajali naše izdelke? Navežite stik z nami in poslali Vam bomo cenik ter pogoje poslovanja. Že vnaprej Vas opozarjamo, da blaga za prodajo na spletnih straneh ne dobavljamo.

Naši puloverji, šali in modni dodatki so ročno izdelani v Nepalu iz najkvalitetnejših vlaken naravnih materialov. Zaradi dolgoletnih izkušenj z izdelavo oblačil iz kašmira vam lahko po ugodnih cenah ponudimo prvovrstne izdelke.

Razlog za atraktivne cene je tudi dejstvo, da na debelo ne prodajamo blaga iz maloprodajnih skladišč – rok dostave je približno 5 tednov. Če naročilo opravite pri nas, produkte izdelamo posebej za vašo trgovino/znamko kar pomeni, da imajo lahko izdelki oznako z Vašim logotipom. Pri izdelavi se lahko prilagodimo vašim individualnim zahtevam.

Poleg kakovosti je naša prednost tudi široka ponudba. Vsako jesen izdamo novo kolekcijo, v naši ponudbi imamo po navadi tudi več kot 200 različnih modelov puloverjev v velikostih od XS do XXXXL, izbirate lahko med desetimi različnimi barvnimi odtenki.