Poštnina od 400€ BREZPLAČNA – Dostava v 5 delovnih dneh – Menjava blaga do 14 dni od dostave

Kdo smo?

Kašmir je ljubezen na prvi dotik. Že ob dotiku občutite nežnost, čudovita nežnost in toplina – zelo hitro boste ugotovili, da v rokah držite nekaj izjemnega. Za neobičajno kvaliteten material je kašmir veljal že v antičnih časih, zato je dobil vzdevek "fiber for kings", kar v prevodu pomeni "vlakno kraljev". Dandanes vam ni potrebno biti vladar, da lahko luksuzen dotik kašmira občutite na lastni koži. Oblačila iz kašmira niso ravno najcenejša, še posebej, če so izdelana ročno in iz najkvalitetnejših vlaken – teh se na leto pridobi le omejena količina, kar je eden od razlogov za visoko ceno tega materiala. Je pa pulover iz kašmira nedvomno dolgoročna investicija. Ob pravilni uporabi bo še po nekaj letih izgledal kot nov. Ne zbledi, ne raztegne se. Ni izključeno, da ga bo po vas podedovala naslednja generacija.

Spoznamo se na kašmir

Smo majhno družinsko podjetje, ki je leta 2011 iz Nepala začelo uvažati oblačila iz kašmira. Proizvodni obrat, s katerim sodelujemo, se nahaja nedaleč od glavnega mesta Katmandu. Konec leta 2011 smo odprli prve spletne trgovine na Slovaškem in Češkem, danes produkte redno pošiljamo v več kot deset različnih držav. Kvaliteta in izjemnost naših produktov so razlogi zaradi katerih jih naročajo stranke iz najrazličnejših kotov sveta – na primer iz Južne Amerike, Azije in arabskih držav. Tekom časa smo v našo ponudbo dodali tudi kolekcijo iz drugih ekskluzivnih naravnih materialov. Naših izdelkov ni moč kupiti v fizičnih trgovinah, delujemo striktno kot spletna trgovina. Produkte odpošiljamo iz slovaškega skladišča, v Slovenijo pošiljko dostavimo v nekaj delovnih dneh.

Prvorazredna kvaliteta

Med nami in ostalimi prodajalci boste najverjetneje naleteli na več razlik. Ena od najpomembnejših je široka ponudba. Redno jo posodabljamo, običajno v njej najdete več kot 200 različnih moških in ženskih modelov. Vsi so dostopni v velikostih od XS do XXXXL, izberete si lahko med desetimi različnimi barvnimi odtenki. Vsako leto na jesen izdamo novo kolekcijo in lahko vam zagotovimo izdelavo po meri – v primeru zanimanja za nakup nas kontaktirajte po elektronski pošti.

Ena od posebnosti je kvaliteta. Naš sortiment je ročno izdelan iz kašmir vlaken, katerih debelina srednjega premera je manjša kot 0,0155 mm. Veliko proizvajalcev poskuša z uporabo bolj grobih, cenejših vlaken zmanjšati stroške proizvodnje na Kitajskem. Rezultat tega je nekvaliteten izdelek, ki bode – bodite pozorni, niti oznaka »100%« ni zagotovilo kvalitete. Priporočamo vam, da se izognete ugodnim ponudbam in nakupu kašmira pri velikih trgovcih.

Varen nakup

Zagotavljamo vam kvaliteto naših izdelkov in varen nakup. Brez da bi navedli razloge, nam lahko izdelke pošljete nazaj in mi Vam bomo v zameno vrnili denar, ali pa izvedli zamenjavo. Svojim strankam ponujamo tudi nadstandardni servis – če si pulover po nesreči poškodujete, vam zagotavljamo popravilo. V primeru kakršnih koli vprašanj ali pa prošenj nas lahko kontaktirate.