Poštnina od 400€ BREZPLAČNA – Dostava v 5 delovnih dneh – Menjava blaga do 14 dni od dostave

Pravila in pogoji

Blago pošiljamo s pošto (1. razred) iz skladišča na Slovaškem. Dostava traja nekaj delovnih dni. Plačilo lahko opravite s kreditno kartico po končanem naročilu, z mednarodnim nakazilom na slovaški račun ali pa s PayPal računom.

Opredelitev pojmov

“Izdelek” je katerikoli izdelek, ki se prodaja v spletni trgovini www.kasmir.si. »Prodajalec« je podjetje Peter Greša, L. Podjavorinskej 34, 94901 Nitra, Slovakia, mat. št.: 31126961, št. za DDV: SK1020400282. “Kupec” je subjekt s katerim Prodajalec sklene pogodbo o nakupu izdelka. Pogodba je izstavljena v slovenskem jeziku in hranjena pri prodajalcu, dostopna pa je tudi kupcu.

Cena izdelka in cena dostave

Aktualne cene so navedene na kasmir.si. V ceno ni všteta cena za dostavo izdelkov na dogovorjeno mesto, ki ga izbere kupec. Ceno za dostavo plača kupec osebno glede na cenik dostave. Več v sekciji Dostava. Pri osebnem prevzemu kupec plača samo za izdelek.

Dobavni rok in dostava naročenih izdelkov preko spletne trgovine

Dobavni rok za naročene izdelke, ki so na zalogi, je od 2 do 7 delovnih dni. Izdelki, ki niso na zalogi, so dobavljivi v 30 dneh oziroma v roku, katerega sta sporazumno dogovorila kupec in ponudnik. Kupec lahko naročilo izvrši preko spletne trgovine www.kasmir.si.

Ponudnik preko navadne pošte ali druge dostavne službe naročene izdelke dostavi na naslov kupca ali drug naslov dostave, ki ga posreduje kupec.

Odpoved naročila, reklamacije, garancija

Kupec ima pravico, da v 14-ih dneh od dne prevzema naročenih izdelkov Prodajalcu na kontaktni elektronski naslov info@kasmir.si, sporoči, da odstopa od kupoprodajne pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navesti   razloga za takšno odločitev. Blago lahko kupec reklamira ali pa zamenja brez kakršnih koli težav.

 

Odstop od pogodbe

Kupec ima pravico, da v 7-ih dneh od prevzema izdelka sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila izdelka. Izdelek mora kupec vrniti ponudniku najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Ponudnik je dolžan kupcu pri odstopu od pogodbe vrniti vsa opravljena plačila v zvezi s kupljenim izdelkom.

Odstop od pogodbe mora kupec sporočiti na kontaktni e-mail: info@kasmir.si. Naslov za vračilo izdelkov je Peter Greša, L. Podjavorinskej 34, 94901 Nitra.

 

Vračilo izdelka mora kupec poslati izključno kot paketno pošiljko in ne kot pismo.  Vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Obvezno mora biti priložen originalni račun.

Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe tudi v primeru, da je kupljen izdelek bil uničen ali poškodovan ob prevozu. V tem primeru ponudnik opravi zamenjavo izdelka na svoje stroške. V primeru, da je poškodba na pošiljki, nastali zaradi prevoza vidna, lahko kupec takšno pošiljko zavrne takoj pri dostavi. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Ponudnik vrne kupcu celotno kupnino bodisi s poštno nakaznico ali z nakazilom na osebni transakcijski račun kupca, najkasneje v roku 30 dni od dneva vračila izdelka.

 

Varstvo vaših osebnih podatkov

Zagotavljamo, da Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. Naslov Vaše elektronske pošte bomo uporabljali izključno z Vašim dovoljenjem in Vas samo na Vašo željo obveščali o novostih in akcijah na naši spletni strani. Vašo telefonsko številko bomo uporabili samo za preverjanje naročil, za kar si pridržujemo pravico zaradi morebitnih zlorab.

 

Pravica do sprememb

Pridržujemo si pravico za spremembo tehničnih, modelnih ali pa drugih parametrov izdelkov brez predhodnega opozorila. Ne glede na našo skrb lahko pride do napak pri tehničnih, modelnih ali pa drugih parametrih in prikazu. Za te napake ne nosimo odgovornosti.

 

 Prošnja za odstranitev osebnih podatkov.

V primeru zanimanja za odstranitev osebnih podatkov iz naše podatkovne baze lahko pošljete prošnjo na e-mail naslov info@kasmir.si