Poštnina od 400€ BREZPLAČNA – Dostava v 5 delovnih dneh – Menjava blaga do 14 dni od dostave

Voucher 50€

100% Kašmir | Število slojev:

Tabela velikosti

50.00 €
Do 5 dni

Do 5 dni
50.00 €

Podrobnosti izdelka

Končno so tu – darilni boni, ki jih lahko unovčite na vse naše izdelke. Obdarite tiste, ki vam pomenijo največ. Idealno božično ali novoletno darilo.

Bon z unikatno kodo za nakup pošljemo le po elektronski pošti (v 24 urah od prejema plačila). Vrednost bona bo obdarovancu odšteta od skupne vrednosti naročila po vpisu kode. Bon je veljaven 365 dni od njegovega plačila.

Ne spreglejte tudi bonov drugih vrednosti. Če naročite več bonov, lahko njihovo vrednost združimo in vam pošljemo le en bon s skupno vsoto. V primeru posebnih želja ne odlašajte in stopite v stik z nami.

Če želite naročiti tudi drugo blago iz naše ponudbe, je treba oddati samostojno naročilo na blago in samostojno za darilni bon. Pri darilnem bonu je nujno izbrati elektronsko dostavo, v nasprotnem primeru bon ne bo poslan po elektronsko pošti.Material
100% Kašmir

Število slojev

Imate vprašanje o izdelku?

Dostava in reklamacije

Način dobave

Po sprejetju naročila naše stranke kontaktiramo in pošljemo predviden rok dobave - večinoma je to par delovnih dni. Če naročen izdelek ni v skladišču, ga moramo naročiti za izdelavo. V takem primeru lahko računate na dobavni čas 3-5 tednov.

Naročila pošiljamo po DPD/pošti (1. razred) iz našega skladišča na Slovaškem. Poštnina znaša 5 eurov. Pri naročilo nad 400 EUR ne plačate poštnine.

Način plačila

Naročilo lahko plačate s plačilno kartico in bančnim nakazilo. Po dokončanju naročila lahko plačolo pravite preko spleta. Pri plačilu z bančnim nakazilom uporabite spodaj navedene podatke: 

 

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Banka: Slovenská sporiteľňa a.s., Nitra

Kot variabilni simbol navedite številko naročila.

Naročilo nad 400€
Brezplačna dostava

Poštnina – plačilo s kartico
5 EUR

Način dostave

 

Imate vprašanje o izdelku?


Podobni izdelki

100.00 €

Voucher 100€


200.00 €

Voucher 200€


500.00 €

Voucher 500€


O nas in naše poslanstvo

Kašmir je ljubezen na prvi dotik. Ob njem boste začutili delikatno nežnost, izjemno mehkobo in toploto – hitro boste ugotovili, da v rokah držite nekaj izjemnega.

Smo majhno družinsko podjetje, ki je leta 2011 začela dobavljati oblačila iz kašmirja iz Nepala. Kakovost in izjemnost naših izdelkov so razlogi, zaradi katerih naše izdelke naročajo tudi kupci iz drugih koncev sveta. Naš asortiment je proizveden ročno iz kašmirskih vlaken, katerih debelina srednje vrednosti je v povprečju nižja kot 0,0155 mm.

Oblačilo iz kašmirja ni ravno najbolj cenovno ugodno, predvsem zaradi ročne izdelave iz najkakovostnejših vlaken. Pulover iz kašmirja je nedvomno dolgoročna naložba. Ob pravilni negi bo tudi po več letih videti kot nov, ne bo zbledel in ne razvlekel. Ni izključeno, da ga bo po vas nosila tudi naslednja generacija.