Poštnina od 400€ BREZPLAČNA – Dostava v 5 delovnih dneh – Menjava blaga do 14 dni od dostave

Držimo dobre cene pri ohranjanju najvišje kvalitete.

Članki Peter Greša

Vemo, da je cena za stranko odločilen dejavnik pri nakupu. Ne trudimo se biti najcenejši, naš cilj je, da bi si udobna in luksuzna oblačila iz kašmirja lahko privoščili tudi tisti, ki bi drugače dali prednost npr. ovčji volni ali pa sintetičnim materialom.

Držimo nizke cene? Prodajamo brez posrednikov.

Stroške poskušamo omejiti kar se da. Nimamo nepotrebnih vmesnikov, posrednikov, ne sodelujemo s trgovinami na debelo ali pa distribucijskimi družbami. Naš cilj je kvalitetne ročno pletene izdelke iz kašmirja dostaviti stranki v najkrajšem času in po najbolj direktni poti, preko zastopništev v vsaki državi, kjer imamo trgovino – Kasmir.si je naš ekskluzivni zastopnik za Slovenijo. Zaradi naše trgovske politike si lahko dovolimo nižje cene kot konkurenca. Naši izdelki so narejeni iz najkvalitetnejšega kašmirja.

S čim ne skoparimo? S storitvami in skrbjo za stranko.

Veliko prodajalcev si lahko dobre cene privoščijo le zato, ker skoparijo pri skrbi za stranko. S tem se pri nas ne boste srečali. Vam ne ustreza velikost, barva ali pa vam oblačilo iz kašmirja preprosto ni izpolnilo pričakovanj? Brez nepotrebnih vprašanj in nevšečnosti vam ga zamenjamo ali pa vrnemo denar.